Viimeistä iltaa 2019

Onpa ollut taas vuosi. Ja varsinkin viimekuun. Kuun alkupuolella myin kaiken – ja sitten ollaan taas tulilla. Entistä keskitetymmin, entistä rauhallisemmin mitä tulevaisuus tuo. Velaton? Ei tietenkään. Se oli pieni hetki jona olisi velattomana saanut vajaa 500€ kuukaudessa ja siitä sitten olisi nautiskeltu. Nyt ollaan taas vajaa tonni kuussa -kohdassa. Itse velkaosuutta on vähemmän kuin ennen.

Luonnollisesti myyntien jälkeen tuli vielä pari amerikaan ath:t pörssissä, mutta toisaalta ehdin ostaa kuoppahintoihin tavaraa. Toki kuopemmat ajat tulevat vielä, mutta nyt ollaan ainakin reunalla. Sen enempää ajoittamaan kun ei viitsi ruveta.

Tuosta välistä meni vielä omaan käyttöön neljä tuhatta. Oli pahuksen visa mennyt taas kuopalle. Uutta läppäriä, uutta näyttöä on tullut hankittua. Nyt vielä uudet silmälasit olisi tarpeen. Muutenkin niin kaikenaista pientä tullut shoppailtua että ähkyä melkein on. Tässä pitääkin nyt koettaa keskittyä vaikka pelaamaan tietokonepeliä pörssien sijaan. En usko että välittäjä sitä suuttuu. Aika paljon on tullut ruokittua sitä. Ja verottajallekin kerääntynyt vähennettävää. No, näiden aika on myöhemmin.

Tokihan viimeiset ostot piti tehdä vielä kun olin luvannut, että enää en tänä vuonna osta. Ihan pikku siivut vaan, ihan pikku.

ELÄMÄÄ NUMEROINA

Palkkatuloja tuli tilille nettona n. 21 000€ (huom vuosi- ei kuukausitulot)
Lynxiin lykkäsin 7600€ eli kolmasosan palkasta
Lynxissä minulle lykättiin n. 9400€ osinkoina (joo ei menny 10k täyteen)
Nostoja lynxistä 4000€ (mitään NN:n sekopalautuksia en tähän kirjaa)
Korkoa maksoin omistamisen ilosta 1600€
Viime kuun tuottoprosenti Lynxin mukaan on juuri plussalla
YTD 21%, kaiken alusta 4,55%
Verenpaine on ollut laskusuunnassa, tai oli, kunnes siirryin taas tupakoimaan, mutta kahtoos sitä myöhemmin.
The Netto Varallisuus näyttää siltä, että eipä se oikein kasva. Niin niin, mutta kyllä se siitä tulee laskemaan. Ne oli kurssit korkealla tuolloin, oli sellainen oman elämäni pörssi-ATH.

Nyt ei auta kuin odottaa – ja koettaa olla tuhoamatta sitä varallisuutta niin hirmuisesti. Onneksi NN:n ajat eivät ole enää aktiivimuistissani, niin ei pääse niin paheksumaan, vaikka kyllä tuota paheksuttavaa riittää uudessa maassakin.

Tulevaisuudessa jos saisi lykättyä 500€ kuukaudessa lynxiin ja siellä omat voimat jylläs sen tonnin verran, niin se olisi hyvä alku pitkäaiakaiselle ystävyydelle. Se olis pari vuotta lusimista.

No kahtoos mitäs käy. Kaikenlaista saattaa. Käydä. Sain taas vanhasta paikasta tuonne ensi syksyyn asti pätkän, joten peruspätkäduunari ottaa taas töppösensä ja siirtää ne toiseen paikkaan, onneksi toki tuttuun.

Kiitoksia kaikille ja haluamaanne uutta vuotta – olkoon halunne synkassa tarpeidenne kanssa,

Peruspätkäduunari