Verta, hikeä ja kyyneleitä. Ei ihan vielä.

Melkein jo tuntuu karmaisevan huvittavalta tämä blogini aiheeksi tullut huonosti meneminen. Sitä kun haluaisi olla fiksumpi kuin muut ja samalla niin pirun tuottava. Mutta pääasiassa sitä ollaan ahneita ja tyhmiä (ja kokemattomia). Huomaan tunteen, kuinka haluaisin paukuttaa henkseleitä ja kertoa kuinka hyvin on mennyt. Mutta minä en saa edes mainoksia päälle blogissa että laastarin voisi ostaa.

Mutta viidennen päivän tunnelmat oli muuten rauhalliset. Sitä olisi luullut että olisi tuntunut enemmän, mutta pää pohti mistä painetaan kun menee liian miinukselle.

Turvaverkkoja on liian vähän eli rahaa eli liikaa velkaa. Muutenhan voisi olla että ihan sama. Ja tietenkään Nordnetissa ei ole varauduttu tälläisiin päiviin ja sivusto jämähti kuudennen päivän pörssien avauduttua. Tuli siinä sitten Nordnetin avustamana päästyä hätämyynteihin. Kiitoksia tästä efektistä. Toki samat olisin myynyt kuitenkin, mutta en ihan vielä. Esimerkiksi idioottina sorruin ostamaan nousuissa Nokiaa ja olisin sen kohta myynyt pari euron voitolla. Piti realisoida myös s-juna.

Mutta tulihan sitä muutama ostokin sitten tehtyä, näistä enemmän kun raportoin tästä kuusta. Tästä tipahduksesta vielä selvittiin, vaan seuraava menee sitten huonommin. Nyt saatu salkkua aavistuksen lisää muokattua kuukausimaksullisten suuntaan.

Mutta kahtoos miltä näyttää sitten tämän kuun osinkosaldo.