Veronpalautuksia ja ostoja

Veronpalautuksia tuli se 3k ja jakautui niin että tonnilla lyhensin velkoja, tonnin pistin Lynxin avaukseen ja tonnilla hämmensin Nordnetissa.

Välihuutona on kiva katsoa, kuinkahan kauan kestää kun saavat korjattua muutamat instrumentit joiden nimet ovat rikki. Tänään vastasivat viime viikolla lähettämääni kyselyyn eli ovat jollain tasolla tietoisia. No, en nyt ajo niillä tehdä kauppaa niin ei niillä niin väliä muuta kuin periaatteessa. Mukavahan se olisi että toimisi kun kuitenkin rahaa olen tuonut sisään ostohäröilyilläni.

Titanium Oyj:ta ostin yhteensä 200kpl näin jälki-ipoilun laskuissa. Tuolla 6,25 se hinta jotain on pyörinyt. Jos nyt nostavat osinkoaan niin eiköhän tuo sitten nouse. Muuten olen tehnyt tavallisen tappiollisen sijoituksen. Tokihan se muutenkin saattaa vielä laskea.

En muista, mutta Teliaa ja Oriola B:tä lisäsin kanssa vähän. Aattelin niitä tulevaisuuden osakkeiksi myös.

Lähdin mukaan myös Marine Harvestiin. Koen (niin kuin paras sijoituspäätös tehdään), että tämä saattaisi olla pitällä tähtäimellä hyvä, kasvava ostos. Ja hyvä osinkoprosenttikin taitaa olla.

Eilen oli mukava seurailla kun salkun prosentit nousivat kivasti ja jäin vielä tällekin päivälle plussan puolelle.

Jätin itselleni iltaopäivän osoihin ennenaikaisen joululahjan eli amzaa pienen pätkän ajattelin ottaa lisää kun ei oikein muuta keksi. Lisään sitten ehkä tammikuun dipistä. Onse kuitenkin sellainen osinkokone.*)

Mutta siis Lynxiin avautuu nyt tili ja täytyy miettiä mitäs siellä sijoittaisin. Amzaa varmaan.

*) No jätän tän lahjan nyt väliin. Tilalle tuli pätkä Nordeaa.