Unohdukseen

Viimeajat on ollut pelkkää sekoilua ja näppäimistön väärinkäyttöä. Ostellut ja myynyt. Huh. Ja myynyt. No. Saanut ainakin velkaa alaspäin. Sehän tuolla on suunnitelmissa ollut listan ykkösenä. Alotin tuossa jonkinlaisen hajautuksen kotimaisiin, mutta plörinäksihän se meni. Sain lisättyä masentavan Salkkuni vuoden kehityksen eli kuinka paljon olen onnistunut vuodessa tekemään huonoa työtä salkun arvon kasvattamiseksi, mutta hyvää sen tuhoamiseksi. OXHPI on noussut 5,58% tänään eli sen ilmeisesti olisi saanut ”tekemättä mitäään” tai sijoittamalla indexiin. Noin niin kuin yksinkertaistettuna.

Salkun koodin nappasin Fyysikon Osinkojen lähdekoodista, joten sitäkään en jaksanut päätellä itse, mutta kiitos siitä. Salkun sisältö on niin vaihtuvainen, joten antaa nyt sen olla. Näkeehän sen tuolta Sharevillestä. Samallahan nuo osinkotulotkin ovat pudonneet. No tässä kuussa tulee vielä noin satku.

Vähän liikaa on kieltämättä painotusta ameriikan reiteissä. No mitä niiistä, MORL on hitosti miinuksella mutta antaa sentään kuukausittain jotain. Hienosti ehdin sitä ostaa isot pätkät ennen laskua. OHI on ohi. Pitäisi myydä näihin tappihihin kumpikin nuo ja ostaa takaisin kun halvalla saa. Juuri tänään tulleen kirjan takakansikin niin kertoo: On parempi ostaa halvalla kuin kalliilla. No ehkä tuon jälkeen opin tuplaamaan tuottoni. Vaikka enhän minä mitään usko vaan impulsseilla mennään.

Okei, okei. Yövuorot takana ja huomenna pitäisi mennä iltavuoroon. Ainakin on töitä. Pyysivät alustavasti jatkopätkälle. Tässä on toiseenkin paikkaan ollut haku, mutta sinne on kuulema vielä palikkatestit jos niin pitkälle pääsee, joten parempi lienee unohtaa koko juttu. Tietenkin olisi voinut yrittää vaikka eilen jo katsella vähän omia tekemisiä ja suhteuttaa ne isompaan kuvaan: Laskusuhdanne taas. Eiköhän se olis sieltä noussut taas että olisi voinut käyttää perjantai illan johonkin muuhun kuin marmattamiseen. Sitten voi jo vetää minusta töpselin seinästä, kun kirjoitan että teen tämän kaiken vain, ettei muiden tarvitsisi.

LOL

(toivottavasti en ole niin jo erehtynyt kirjoittaa, en uskalla tarkistaa.)

Trv. Minä

P.s Blogini on iätön ja tällöin on täysin korrektia käyttää myös erilaisisia teini/myöhäisteini ilmaisuja englanniksi.