Tulevaisuus

Olen kovasti koettanut kartoitttaa, että mitä tulevaisuudessa tekisi tuloksellisuuden suhteen. Jos ajatellaan että noin kahden vuoden kuluttua alkaisi suurempi talouden korjausliike eli Holotna eli Suuren Kurpitsan tuleminen, niin missä olen silloin. Tili on näyttänyt väempää miinusta nyt mukavasti. Isompi miinuskuoppahan syntyi viimeistään siitä kun myin kaikki vähänkin plussalla olevat ja vähän ylikin ja siirsin rahojani tuonne riskipuolelle amerikkaan.

Parastahan olisi melkein pistää valuutanvaihto automaatille ja unohtaa koko salkku. Sillä itseni tuntien en malttaisi olla ostamatta lisää. Tavoitteenahan olisi saavuttaa vaikkapa hopeataso vivussa. Tosin senhän voi tavoittaa myös ostamalla osakkeita, tosin hitaammin toki, mutta toisaalta osakemäärä ja osinkomäärä myös kasvaisi, joten kerrannaisvaikutus olisi isompi.

Kaikenlaista on hyvä pohtia.

Aika paljon on tullut viihdyttyä tuolla Seeking Alphasta. Ja Investing.com:ista löysin äsken kynttiläkaaviot osakkeille. Tullut katsottuakin muutama video juutuubista miten niitä tulikittaisiin 😉 No juu, ehkä muutama juutuubi-video lisää ja olisin valmis kunnon päivä traideriksi… heh.

Mutta joo. Mitä minua houkuttaisi ostaa. Rio Tintoa, Qualcomia, lisää AMZAA, Pfizer tai joku muu lääkefirma, ehkä jotain muutakin 2xleveraged tuotetta. CHCT kenties häntäpään kenties kasvavana REIT-tuoteena? Toki AT&T, ei välttämättä. Ja Target ja Wells Fargo & muitakin kumppaneita.

No sellaista. Ja pohjoismaista kaikenlaista, Suomesta kaikenlaista. No kirjoitinpas ylös. Että lähettäkää rahaa pliis, olis ostettavaa. Tai lainoja maksettavaksi. Tai.

Että tälläinen tarina. Tässä olen ollut nyt viikon lomalla ja oikeastaan koettanut tehdä mahdollisimman vähän varsinkin kun tässä tupakka on tullut lopetettua ja se on saanut kaikenlaisia jänniä efektejä aikaan. Kävelty on myös paljon ja paljon on vietettyä koneen ääressä. On tullut paljon syötyä rinkilöitä ;).

Keikkkaakin olisi ollut, mutta eipä ole tullut vietettyä nyt lomaa niin annoin olla. Vaikkain mukavia uusia paikkojakin olsi ollut mahdollisuus nähdä. Yhdellä, taisin mainita, kävin maanantaina ja se vähän jo pisti harmittamaan että miksi lupauduinkaan taas jouluun asti… no velattomana ja ilman näitä kalliiksi tulevia harrastuksia toki olisi voinut jättäytyä ja löytää ehkä jotain uutta, mutta parempi se on kuitenkin kuukausittain saada palkkaa.

En ole tässä ole oikein onnistunut vetäytyä työttömäksikään makailemaan ja töitä välttelemään. Ehkä se johtuu myös siitä, että tiedän ettei se minulle sovi.  

Ai nii pitää nyt muistaa mennä aikaisin nukkumaan sillä uusi työpätkä alkaa tiukalla aamuvuoroturneella…