Teeman vaihto ja välipohdintoja

Nyt vuoden jälkeen kun miinuksetkin ovat alkaneet hetkellisen poismuuttonsa kevään palaavien lintujen tieltä, kun verenpaine näyttää laskeneen ja ensimmäinen korttikin on poismaksettu, oli aika vaihtaa tummaa teemaa pois ja ajatella tulevia uudestaan.

Miten olen pysynyt sijoitussuunnitelmassani?

1. Velka on vähentynyt, vaikkakin päävelka eli sijoitusvelka vielä on liian korkealla. Sain sen jo alaspäin, mutta niin se käsi käy ostonapilla. Kovasti hehkuttelin myyntien aloittamista ja myytyä tulikin. Ainakin salkun arvo lähti pieneen nousuun.
2. Lynxiin en ole nyt laittanut mitään. Mutta projekti jatkuu kun olen saanut velkoja lyhyemmäksi.
3. Tämä osuus on mennyt ihan hyvin. Oman bujetin eli tulojen ja menojen seuraaminen on ollut rikastavaa. Tällä hetkellä olen ollut taas polttamatta tupakkaa, tosin nikotiinia otan muualta. Parempi näin, olo tuntuu pirteämmältä kuitenkin joka taas mahdollistaa mahdolliset lisätoiminnot elämänlaadun parantamiseen, ja säästää rahaa.

Tosin osto ja myyntinapit nordentissa ovat taas olleet käytössä. Nyt ovat olleet vuorossa nuo shorttituotteet, kohteena ollut Neste.

Syntymäpäivälahjaksi saamani fitbitin-ranneke on ollut mukava. Näkee miten on nukkunut ja missä pulssi menee ja onko liikkunut.

Lisätäänkin nyt suunnitelmaan vielä liikunta. Ja lisätienestien hankinta.

Tietenkin mielessä on tuo työ. Mutta yritetään katsastaa mahdollisuuksia. Kohta on onneksi parin viikon loma.