Tavallinen päivä

Tänään oli mm. Koneen vuoro valua laskuun ja koetinkin saada keskihintaa alennettua. No ei aivan onnistunut nyt näillä varoilla, jotain sain raapastua. Myin myös voitollista Taalerin osaketta pois, joten sain salkkuni raikumaan mukavasti miinusta. Aika vähän hän minulla noita voitollisia. Mikäs sen tutumpaa. Huomaa jotenkin että plussalla olevia minulla on vähempi määrä rahallisesti kuin noita miinuksella olevia. Tuttu juttu. Vipu katossa tässä elellään. Kiva katsella noita korkoja joita menee. Nobinakin myyty, joten siihenkin sai isot kulut upotettua.

Mahdolliset osinkotulot olisi viimevuoden määrillä bruttona yli tonnin. Tai ainakin eilen oli. Huomenna ehkä päivitän arvot. Että niin kuin tavallinen päivä ja pettämätön suunnitelma. Tietenkin että jos sais vipua joskus lyhennettyä, vaan en taida uskoa että saan jos meno on tälläistä. Ongelmani on väsymys ja kiire. Silloin olen aktiivisimpana ostojeni ja myymisieni kanssa. Ja sitten kun on rauhallista, ei ole enää mitään tehtävissä (vaikkapa että kurssit olisivat juuri silloin ostohinnoissa). Jostain sijoitusbloissa siteerattiin tyyneysrukousta. Ehkäpä olen kovastikin sen tarpeessa. Tietenkin voi aina toivoa, että tämän päivän ostoni ovat huomisen päivän tuloa. Mutta silloinhan puhun että kurssien pitäisi nousta koko ajan. Eikä ne taida niin tehdä, kovinkaan pitkään.

Eli ei edelleenkään älyllistä tässä blokissa.

p.s AMZA antoi osinkoja. Vaihdoin jälkeen noin 19e. Rahaa toki sekin. Ensikuussakin tulee pennosia, ei ihan kata kuluja, mutta elellään. Ehkä saan vähän lyhennettyä.