Tammikuussa koronan vuonna 2021

Kaikki on noussut. Vähän laskenutkin, mutta pääasiassa noussut. Salkku on bruttoarvoltaan dollareissa ylittänyt 200 000 ja euroissa 150 000. Totuuden henki, eli nettovarallisuus, nousi 41 000:n yli. Laskennallinen osinkojen määrä bruttona menisi päälle 20 000. Velkaa on helevetisti. Jos ja kun välittäjä rupeaa taas haluamaan korkoakin, niin täytynee tehdä jotain. Ainakin nyt shoppandeerausta tapahtuu sen verran, että ainakin välityspalkkioita keräävät. Se heille suotakoon.    

No, tuo tiivistää jo paljon, mutta jatketaan jotain. Osinkoja tuli viimekuussa vähän päälle tonni. Vähän vähemmän kuin viime vuonna, noin 50€. Tosin täytyy vilaista että näyttäähän tuo ennen välittäjän Irlantiin muuttoa tulleet osingot. Luulen kuitenkin että näyttää.

Osakkeisiin laitoin jo vähän trailing stop lossia. No yksi vähän napsahti ikävästi kun pörssimaailma aavistuksen luuli että mädnes olisi tältä erää taas ohi, mutta eihän se vielä ollut. GameStoppeihin en ole lähtenyt mukaan, kun en ole uhkapelaaja mitenkään (eh eh). Annan toisten mä talletella suuret setelit. Ja kaikenlaista outoakin on tullut ostettua, mutta kaikki näyttää menevän nyt kaupaksi.

Ruottalaiset poistuivat salkusta. Eli nyt olen hajautunut kahteen erilaiseen dollariin. Laitoin mun osakkeiden seurantalistaan näkyville 50- ja 200-DMA prosentit ja tunnen olevani melko pro. Pitäikö laittaa jotain lisää? Mistä minä tiedän. Eipä tuolla dma-miinuksella näytä olevan kuin tankkeripankkeri DHT.

Mitäs muuta. Työ on kiva ja sitä riittää ainakin täksi vuodeksi. Pitää vaan vähän viilailla veroprosenttia takaisin pienemmäksi. FIRE ei taida olla ihan lähellä näillä lihaksilla.

Innostuin sukututkimuksestakin ja dna:takin on tutkittu. Täyty mennä nyt ihmettelemään noita outoja serkusosumia. Sen verran tähän kerron, että perimältäni olen kuulema 100% suomalainen ja pohjois-pohjanmaalla on geenipooli pyörinyt eniten. Ja vähän lappiakin löytyy. Tässä tätä taas, kiitos. Ehkä mekin ollaan sukua kun samoja harrastuksiakin on. Onko indexiin sijoittavat vahvempaa vai heikompaa verta?