Tammikuu 2022. Taas mentiin.

Vilaisin juuri salkun kehitystä ja rumat on lukemat. Vuoden 2021 loppu oli niin huumaava, että se nousi päähän ja päätin kokeilla kaikenlaista uutta. Siis kokeilla, en tutkia ja harkiten hieman koettaa sijoitella. Ja myydäkin olisi pitänyt ja ja. Hei hei sadantonnin raja. YTD on tähän mennessä -21,48% ja päälle kolmekytdonaa uupuu. Eli on tullut urakoitua että saatu kunnon miinukset. Itseäni muistuttaen, viime vuoden tulos oli kuitenkin 123,88%. Eli viimevuodelta maksellaan ehkä veroja, joita tämä vuosi ei pääse avittamaan.

No mutta siis tammikuu muuten. Osinkoja tuli 6757,43€, mikä on kieltämättä ihan kivasti. Mukana on Cityconin osingot vaikka maksupäivä on viimevuodelta, mutta selkeyden vuoksi ne näkyy nyt, niin olkoon vuodessa/kuussa. Citycon antoi 1250€. Näköjään $RIV:in 500 näkyy myös, vaikka maksupäivä silläkin viime vuoden puolella. Onneksi Bull Gas x12 kanssa Nordnetin puolella tammikuussa on tullut 3 420,32€ joten kivaa tuloa sekin. Toki tästä on osa uudelleen arvonnassa ja osa on tileillä odottelemassa että maksaisin turhuuden markkinoiden puhelimen ja uuden näytön korottoman osamaksun samantien pois. Jos löytyy tarpeeseen joku hyvä diili ja siihen saa korottoman osamaksun, niin tykkään ottaa sen ja maksaa sitten pois kun se tekee vararahastoon vähemmän ison kuhmun. Ja pääasia ettei Visaa tarvitsee käyttää. Tuo Kansan Visa, S-Visa, kun on nostanut kohtuullista korkoaan jo kohta kymmeneen prosenttiin.

Mainittavaa siis, että tuo pelisumma ei ole sitten muuten kasvamassa korkoa korolle. Paitsi joo, aloitinhan uuden sijoitusmuodon/-kohteen. Tähän rummutuksia ja arvaamisia että mihin. Ei, vaikka kuinka haluaisin, niin valitettavasti olen hävittänyt linkin mistä saisi sijoitettua omaan kameliin. Joten jonkun verran varallisuutta on siirtynyt kryptoihin kun olivat niin kivasti kuopassa. Näyttäisi että ovat yhteensä plussan puolella, numerot eivät näytä turhaa hypeä nyt lämmittävän.

Työmuoto on tällä hetkellä 80% ilman öitä. Syksyllä talouden toinen puolisko jää opintovapaalle. Kovasti pohdituttaa freelanceriksi elikäs suomeksi keikkailijaksi ryhtyminen. Kun on näitä omia prokkiksiakin joita pitäisi edistää. Näköjään menee enemmän aikaa kun 6 tuntia pitää olla osakkeissa ja videoita katsomassa ja 2 tuntia harkita aloittamista ja tuskastua kun penkki alkaa hiertää. Että ei ihan vielä normi vapaa-aika riitä :)

No joo. Menen vääntämään perinteiset käppyrät, kun ei ole vielä hienoa dashboardia saanut tehtyä.

Kuvassa vähähiuksinen miesoletettu symboloi minua haaveiden kivikkoisella, mutta lämpimällä merellä.