Sijoittajan päivät

Mitäpä täsä muuta kirjoittamaan kuin itkemään $WPG:n perään joka on nyt +40% eikä minulla ole sitä salkussa. Voitolla toki möin, mutta vähemmällä. Yritän tällä marmattamisella takoa itseeni kärsivällisyyden jaloa taitoa. Ehkä ei ole nyt tuplien aika. Ja tätä kirjoittaessa kohta harmittaa etten ostanu tuplahintaan kun kohta se olisi triplahinta. No, epätodennäköisyydet. Minä en oo mikään Robinhoodin vauhtitukka. Minä olen vakavasti otett... okei ironia sikseen.

Taisin myydä $WPG:t päästäkseni Canadaan. Nyt on siis USD, SEK ja CAD. Turkin liiraakin oli tuossa kun leikin valuuttakauppaista - siinäkin kärsivällinen olisi ottanut lihavammat nakit (halusin siis osaltani kaikkea hyvää sinnepäin). Tietenkin jos valittamisen sijaan käyttäisin vaikka Trailing Stop-Lossia, jolloin noustessa stop-lossin tasokin nousisi ja jäisi voitolle vaikka sitten laskisi.  Ainakin Lynxin mobiilissa sitä tarjotaan, ja muutakin. Tosin ongelma ei taida nyt olla pienien voittojen ottaminen...

Ai niin kanadalaisista ostin ENB:tä. Ruotsalaisista RESURSista olen vähän ostanut miinuksia pois ja se on tehnyt myös oma nousuaan. Jännästi vanha jännä-osakkeeni $OXLC on noussut kivasti. Toki vanhasta ei ole jäljellä kuin siivu ja muistoja verottajaa varten. Oi kunpa saisi nyt edistettyä taas koodailua että saisi graafia pöytään. Joulukin tulossa ja mikäs sen herkullisempa kuin graafi-lohi.

Haluaisin ostaa aurinkovoimaa ja uusiutuvia. Onhan nyt tuo  ENB, mutta niin kuin kunnolla. Kauhee FOMO. Uusiutuvia ja kehittyviä. Kiva että on nyt noita ruottalaisia, vaikka arvo ym sijoittaja en olekaan eikä ne maksa edes Oikeaa Osinkoa(tm), pah. Ja joo ei tuo RESURS ole oikein mun moraalin (?) osake... jaa en nyt niin noista tankkereistakaan tiedä tai olleista öljyosakkeista. Ja varmaan tuolla CEF:ien uumenissa on kaikkea mistä en ole niin tietoinen. Kohta hankin raamattu-etf:iä, niitäkin ja vastaavia on. Ovat varmaan täynnä aseita ja tupakkaa, paitsi marijuanaa. Ai niin pitäiskö sittenkin avata penny-stockit. Olis kiva omistaa jotain vaikka miljoonan tai ees pual.  

Onneksi minulla on mukava välittäjä joka halvensi yhdysvaltain markkinoita ja pyynnöstä ei ota toistaiseksi lainastakaan korkoa. Luottavat kai siihen, että olen niin kuuluisa bloggaaja ja sen verran lörppösuu etten malta pidä sitä tietoa itsellä, vaikkei ole kaupallista yhteistyötä. No, en mainitse sen välittäjän nimeä.  

Näin muuten viime yönä unen, jossa joku kauppias suostui antaa minulle 50K lainaa 3% korolla. Kättä päälle. Oi, kävin verkkopankissa katselemassa ja kovasti mietin mille välittäjälle sen laittaisi. Tosin verkkopankissa ne eivät näkyneet koska pankki halusi tietää rahojen alkuperän. No laina. Tai sillä kauppiaalla (oli kyllä ihan suomalaisen laajan ketjun kauppias) taisi muistaakseni olla jotain hämäriä tuloja. Että sellaisia unia. Tarkoittaako tämä että pitäis myydä jotain että voisi ostaa jotain tilalle...  

"Dow crosses 30 000, markets hit new highs"