Rahattomuus boostaa välillä tuuria: tilanne 1.7.17

+2,83%
TUOTTO 3 KUUKAUDESSA
+0,01%
TUOTTO TÄNÄÄN
Aamu on alkanut viikonlopulla ja itse odotan töihin pääsyä.  Ensimmäinen postaus oli 20.6.17 jolloin kurssit alkoi laskea niin maailmalla kuin minulla. Tähti lähti, joka nyt kertoo että rahaa tällä hommalla ei näinäpäivinä tienata kovinkaan paljoa kun katsellaan kurssia.

Mukaan on siis päässyt uutena AT&T (T), Omaga Healtcare investors inc (OHI) ja InfraCap MLP ETF (AMZA). Lisäksi osuin juuri paikalle kun Nobina AB:tä (NOBINA) myytiin vielä huonon osarin jälkeen halvemmalla. Itsehän Nobinaan olin lähdössä päälle 50sek kohdolla, mutta onneksi jäi silloin. Rahattomuus boostaa välillä tuuria. Vai pitäisikö rehellisemmin sanoa että rahattomuus edesauttaa varovaisuutta? 
Ulkomaiset osakkeet on raivosan ikävän korkeammalla kurssilla Nordnetissa kun niihin lisätään korkeat ostomaksut – ulkomaillehan pitäisi mennä vain yli 1000$/€ sijoituksilla että kulut pysyvät kohtuudessa. Aloittelijan mokana ostin AT&T:tä dollarin kalliimmalla, kun en vielä ollut varovainen viivästettyn kurssi-informaation kanssa. 
Amerikkaanhan lähdin nyt sillä mentaliteetilla, että osingot on saatava rullaamaan ja helpottamaan vaikka lainojen takaisinmaksua ja vahvistamaan korkoa korolle -vaikutusta sitten tulevaisuudessa eli tuottamaan lisäostoja.  Velathan eivät ole laskeneet vaan nimenomaan lisääntyneet ja niissä korko juoksee, hitaasti mutta varmasti. 
Mutta hei, Tokmanni on tällä hetkellä plussallla. Paljonkohan siinäkin meni rahaa ostaessa ja myydessä… 
Salkun arvo ei ole noussut hirveästi kun vähentää velat. Salkussa on nyt kuitenkin aika hyviä osinkoja maksavia osakkeita, joten kun ne alkaa ”kick in” niin, katsotaas miten käy. Ainahan voi käydä myös huonosti.
Lisäys: Yksi tärkeä maininta meinasit kokonaan jäädä huomioimatta, eli osinkoja pitäisi tulla nyt nettona päälle 600€ joten se tavoite on täynnä.