Plussalla käyty

Pitkästä aikaa Nordnetissä näytti että tuotto oli tänään tulopuolella. Prosentitkin ylittivät välillä kolmen. Mukavaa noin niin kuin pitkästä aikaa. Huomenna saattaa olla tuo Sharevillessä näkyvä 3kk tuotto jo jossain -10% kun se on huidellut parhaimmillaan -19%.

Tämä on ollut tälläistä, ei-simuloitua, vaan ihan livenä stressitestiä miten tässä pärjää kun miinukset vie miestä. En viitsi livenä tämän enempää testailla :D. Tai voihan se testi tulla, mutta itse en sitä halua enää edesauttaa niin kuin nyt.

Olin tuossa muutaman päivän lueskellut ja seuraillut Uniti Group inc:iä (UNIT). Se ehti käväistä jo 15 dollarissa jossa oli monen Seeking Alphan bloggarin raja. Itse vaan lueskelin artikkeleita ja imeskelin hampaitani. No onneksi sitten eräs arvostamani Sharevilleläinen oli sitä ostanut jo aiemmin  joten ajattelin että perhana – ja nyt kun miinukset olivat pienentyneet niin sehän tarkoitti että minulla oli juuri ja juuri varaa pieneen siivuun. No 30kpl @17.40 (huomenna lisättynä kuluilla huimasti korkeampi). No tuohan on juuri sen verran että tästä kun ensi kuussa pitäisi irrota juuri ostohinnan verran osinkoa, niin menee melkein tasan, ei ihan, mutta melkein.

Tietenkään tämän nyt ei tarvitsisi hirveästi vielä nousta ja laskeekin varmaan hieman kun ex-div menee ohi. Vaikka ei minulla kyllä nyt varaa ole ostaakaan. Hyvä tarvoite olisi 200, edes 100 että tällä .60 amerikan senttiä maksava osinko olisi hyvällä tulo tolalla. Ei ole nyt 3500 taalaa taskussa. Mutta eiköhän sitä kerkeä. Tulipa nyt lisättyä taas velkaa kuitenkii *huoh*. No ei auta kuin huomenna lisäillä taas summaa tuonne velkasheettiin. *huoh*