Pikkujoulun lahjat

No niin, ties monenko kerran tyhjensin salkkuni ilman että ihan heti sen täytin velkaisesti ääriään myöden. No nyt kuitenkin samantien pistin ottona parikytdonaa ja maksoin S-pankin korkeakorkoisen sijoituslainan pois.

No, koska tämä on minun blogini marmatan vähän että miksen parikytdonaa sitten tehnyt samaa?  No karkeasti muistellen osinkoja tuli kyllä jotain kymmenen tuhatta sen jälkeen. Kaikenlaista verotuksessa vähennettävää muutenkin on tullut sen lisäksi, mikä nyt ei ole mikään saavutuksiin luettava asia, mutta ihan käytännöllistä. Jos ajattelee, että olen tänä vuonna saanut pyöreästi 35 tuhatta osinkoina, niin kyllähän siitä jo kuluu tappioinakin. Nousukäyrä kuitenkin oli vielä hienosti päälle satasta.

Päivitin myös uuden, velattoman salkun että mitä siihen nyt tulikaan. Salkun osinkoprosentti on noin kymmenessä. Mutta ah ja oh, salkusta noston jälkeen nettovarallisuus putosi alle sadan tuhannen - ja mikä ruminta, myös tuottoprosentti valui tietenkin alle sadan.

Mutta. On siis tehtävä peli-liikkeitä. Ja juuri saamani - en korvanappiin  vaan selaimeen - saamani tiedotteen mukaan ostoni toteutui. Mikä se ostos oli, joka katkaisi kamelin velattoman selän ja syöksi spekulaation ja rauhallisen ja stressittömän elämän tuolle puolen? Sen voit lukea ja nähdä ensi numerosta samalla bat-kanavalla, totuttuun bat-aikaan.