Ostoja

No illalla en malttanut olla ostamatta vielä 20kpl Unitia. Eli maltillisuutta ei nyt ole oikein päästy harjoittamaan. Mitäs siellä sijoitussuunnitelmassa lukikaan Nyt tätä on mahtavat 50kpl 17.11 keskihintaan. Osaispa pistellä vaan degiroon rahaa tällaisia varten. Oletuksenahan tässä taitaa olla että sitten ajan mittaan tuo arvo tuplaantuisi. 

Käväisin vielä hankkimassa 3 S-osuutta lisää, joten niitä on yhteensä 7 ja osuustuloja pitäisi tulla tämän vuoden mukaan 90,56 miinus verot. Ei kovin tehokasta varojen hoitoa tämä. Siinä meneekin se 15v ennen kuin s-juna on maksanut omansa jos näillä mennään. Ylimääräiset laskelmissa menee rahanarvon alenemisen piikkiin. 

Jännästi kun tuossa edellä näkyy niin epäseksikkäästi tulojen hinta; johonkin osakkeeseen sitä pistää isommalla kauhalla ja ei tunnu missään. No nyt tuntuu sentään vähän jaloissa kun kävelin keskustan Sokokselle.

Wanted-listalla muuta tänään: Vähän vielä UNIT, OHI, BDCL, LEHTO ja UPONOR olis myös kiva. Ja nimensä innoittamana DDR. Ja miksei WIN myös jos ilmaantuisi ylimääräistä. Mun Seeking Alphan seurantalista on pitkä kuin nälkävuosi ja taidot taitaa aiheuttaa mulle nälkävuosia. No, nyt pitää mennä lisäämään miinuksia velkalistaan.

Mutta debit-korttiin tulossa tunnukset. Ehkä se auttaa johonkin, ehkä ei. Ainakin sekaannun ja unohdan ne ja sitten ei osteta mitään.

P.s plussalla ollaan vieläkin ja sharewillen miinushirviö on jo kahdeksassa. Jokohan tässä alkaisi muistelemaan miltä ne tähdet näyttivät 😉