Osinkokatsaus

Tänään oli tullut Nordnettiin MORL:ilta 7,70€ ja CEFL:ltä 35,78€ osinkoja yhteensä. Käytän euroiksi vaihtokertoimena 0.84 joka luku Nordetista. Eli tässä kuussa tullut siis vähän yli 50€. En nyt tiedä onko nuo oikein laskettu, mutta ainakin suuntaa antaa.

Ostin eilen AMZAA huimat 40kpl lisää ja sainkin nostettua vähän keskikurssiani ;). Mutta onpa tullut käytettyä osinkoja ameriikan ostoksissa. AMZAa on siis kovasti suurinmiten salkussani tai siis edelleen on ja nyt vähän suurempi. Sitten kun tuulimyllyvoimaa ym on tarpeeksi niin tuota voi vähentää… tai mieluiten että sen osuus menee vähitellen sopivalle tasolle. Tosin siihen on ehkä liikaa aikaa. Mutta tarkoitus että se on nyt ei työhevosena, mutta traktorina tässä.

Menin ja myin minun pienen pätkäni Nokiaa pois, tappiolla tietenkin. Piti ostaa Aktiaa lisää, mutta ei mennyt eilen sinne totuttuun 9.15€ kurssiin jossa se tuntuu käväisevän välillä.

MORL maksoi tässä kuussa aika vähän, mutta sen pitäisi toisina kuukausina parantua koska muistaakseni sen sisällössä on kuukausittain maksavia, joten joskus osinko on huomattavan suurempi.

Eli tänä vuonna on tullut 133€ osinkoja. Lokakuusta voi tullakin mielenkiintoinen, koska eiköhän silloin maksa AMZA taas ja muutkin.

Sitä odotellessa.