Miten meni omasta mielestä, niinku?

No lopullinen saldohan ei ollut sitten hirveästi vivun lyhennystä. Toki hyvä reipas alku on ollut ja pahimmista aijoistahan se on nyt tippunut kuutisen tonnia. Innostuin sitten ostamaan toki. MORL:ia tuli lisättyä mutta sehän lähtikin vähän parantamaan suuntaansa ainakin tänään, tällä hetkellä, joten pääsin käännekohdasta nappaamaan siivun. Tosin niitä käännekohtia saattaa tulla vielä ja kaikki niistä eivät ole hyväksi, tietenkään.

Samalla nappasin myös AT&T:tä, tosin nousta oli jo ehtinyt, mutta minkäs teet kun päätöksien hautomiseen menee niin kauan. Ja olihan se viikonloppukin välissä. Lisäksi Fordia katselin kauan ja sitä otin pienen siivun. Näköjään sitä haluaa isoilla määrillä jotkut muutkin. Tietenkin optimaalista minun kannaltani olisi että nousisi nyt sen verran että kun kaupankäyntikulut iskee kiinni, niin eivät jäisi niin miinukselle. Aiemmin ostin CapMania lisää, mikä siinnäkin kiinnostaa. Olisi vaan ostanut enemmän kerralla halvempaan hintaan ettei olisi tarvinnut kerätä sitäkin miinustelijaksi.

Luonnollisesti nämä kaikki korjaustoimet ovat pistäneet minut taas yli tonnin miinukselle. Että loppujen lopuksi lienee ehkä ollut kannattavampaa pysyä Word of Tanksia rahoittamassa, ehkä jopa päässyt halvemmalla. Ja olisikin.
No pöh, ei tietenkään. Tämä on ollut mielenkiintoinen matka. Ehkä jopa auttaa minua tupakoinnin lopetuksessakin. Ainakin motivaatio lisääntynyt. Kun menee kaikki rahat tähän.

Himotti hieman lähteä mukaan uudestaan Nexstimiinkin. Mutta seuraan vierestä ja ehkä pääsen joskus kokeilemaan heidän masennuksenparantajaa…

Että miten meni siis. Omasta mielestä. Tänään. No sen sanon että aiempi osinkosijoitusstrategia on ensinnäkin tylsä, toiseksi vaarallinen. Ja nyt rahan laittaminen salkkuun on vaan velan maksua.

Pah, ei se mitään. Mennään seuraavaan päivään.

Lisäys: No. Eihänhän nää bileet vielä tähän jäänyt. Myin pätkän AMZAA (kun sitä myöhemminkin saa näköjään halvalla) ja ostin lisää Fordia ja… DDR:rää. Uusi stressiosake salkkuun parempia öitä pilaamaan. Ja vipu nousi taas.