Mitäpä jos huomenna...

Oh UNIT. Pienen ostoni hinnaksi tuli siis 17.99, hah. Nyt kurssi vetelee viidessätoista, kävisi jo alle 15.10:ssä eikä minulla ollut rahaa. Sormi ja mieli syyhynnyt että vedänkö visalla vai myynkö sitä ja tätä, kilautanko kaverille. Onneksi nämä nyt kuitenkin on olleet sellaisia hyviä harjoitteita malttaa mieltä eikä ole tullut edes pahoja vieroitusoireita, heh. Ehkä toi UNIT:in osto tuohon salkun kylkeen miinustelemaan on hyvästä, sillä a) eiköhän se pysy alhaalla ja b) miksipä se ei laskisi kun osingonirtoamispäivät menee ohi. Ei sitä nyt oikeen voi myydäkään. Sekin kävi mielessä, mutta ei, 20kpl ameriikan osaketta 15€ kuluilla ei ole järkevää ottaa putoavaa puukkoa. Se 30kpl otin nyt kun oli tuota voittoa kerääntynyt viivan alle.

Mutta laihdutussuunnitelmiin. Että mitäpäs jos käväisi, kun on vapaapäivä huomenna, tuolla keskustassa ostamassa vähän S-osuuksia. Vaikka pari. Samalla voisi miettiä että jos saisi Debit-kortin käyttöön? Olisikohan siinä mitään järkeä. Että jos käyttäisi luottokorttina vain tuota Bank Norwegiania? Että olisi ihan pakko jättää summa tilille millä voisi päivittäisostokset tehdä, nyt kun tuntuu että menee vähän liian helposti höyläistyä luoton puolelta kun on tuhlannut käteiset. Ja sitähän nyt menee kun tuohon tupakkaan menee perhana se päälle 6 euroa päivässä oikeastaan. Kummasti kaventaa käteiskassaa johon ehti tottua. Ai mitens nuo osuudet sitten kuuluivat laihdutussuunnitelmiin. No tuota. Tietenkin jos kaivaisi jostain mahdolliset tunnukset, noihin olemassaoleviin debit-kortteihin/korttiin. Vai lienevätkö voimassa. Tietenkin voisi selkärankaakin kasvatella?

No kaikenlaista voi miettiä. Yahoo Finance on kyllä pätevämpi kuin tuo Google Finance, joka nyt sitten loppuukin toiminnasta. Mitenköhän mun sheetille käy, snif. Ehkä se palaa yksinkertaiseen osingonseurantatehtäväänsä josta se on paisunut.

Mutta nyt olen taas töistä tultuani jos ei laske päivälepoja taas viettänyt aikaani kurssien seassa. Menen pois. Mutta vain hetkeksi.