Mestarit lavan alla - Syyskuu

Hienon alaspäinmenevän viivan sain aikaan kun rupesin ahneeksi. Olisi se toki mennyt muutenkin. Tein kaksi päätöstä, joista toinen eli ensimmäinen oli hyvä eli myin - ja sitten ostin taas. Eipä siinä, jossain vaiheessa tässä viime kuun laskussa olsin kuitenkin ostanut. Ylpeys saa tässä vähän nenilleen. Yritelin myös puolikipeänä vähän treidauksen tynkää joka päättyi normaaliin muutamien tonnien miinukseen. Se tavallinen tapaus.

Osinkoja tuli 3,369.82€, muutama sata vähemmän kuin viime kuussa.

Salkkuun tuli Cityconia, joka on kivasti nyt lasketellut sen jälkeen. En nyt muutakaan euroja maksavaa keksinyt ja kun huomasin että sitähän pystyy ostaa, niin ostin pois.

Ollut jotenkin hankalaa töissä. Tuntuu että olisi jotenkin allergiaa. Kaikkea sitä. No, onneksi nyt en tehnyt tätä helpoksi itselleni ja päätynyt sentään rahaa nostamaan, nyt on pääoma onneksi tahmeassa kuin dipissä uisi, että antaa olla nyt vaan salkussa.  

No, onneksi salkussa näkyy taas vähän vihertävää. En kovasti panikoinut laskussa, vähän piti OHI:a keventää kun Mr Margin näppäili jo numeroa.  

Kuva: Sarvipäinen karhu nauraa