Messuilua ja ostoja

Pitihän sitä käväistä sijoitusmessuilla itsekin kun lähellä on ja vapaata sattui. Siinähän sitä sitten olikin. Liian lähelle pysähdyin Aleksandrian kohdalle, mutta en nyt halunnut kahvia juuri minulle. Handelspankken olikin jo Hyttisen Mikan kirjoituksista ja videoista tuttu. Käväisin jo tänään vilaisemassa kurssia, mutta pienestä dipistä jo myöhästynyt.

Pitkästä aikaa ostin Suomi-osakkeita (tai euro-osakkeita, tarkennetaan). Eilen ja tänään pätkän Teliaa ja tänään Oriola B:tä ihan testatakseni sanontaa että kun muut vihaa jne. Wulffia haluaisin ostaa tai olen pidempään halunnut. Ehkä vaan sen takia että Wulffin talo jotenkin piirtyi kivasti lapsuuden verkkokalvoille ja siellä oli kaikkea kivaa pikkutavaraa myytävänä. Lynxin standilläkin kävin ja kyllä se niin on että siihen se kallistuu nyt tuo välittäjä 2: Ameriikan raitti.

Muutenhan sitten tuo vipu meni taas noususuuntaisesti kun ei sitä vaan halua pitää kiinni kun ostohousut on vedetty melkein pään yli. Argh. Ja taas on menossa melkein satku taas korkoja.

No mutta. Kolikoilla on niitä puolia. Illalla muutama paperinen osinkokertomus luettavana ja jotain muutakin prosyyrintynkää.

Ja vähän harmittaa etten nyt ostanut Aktiaa kun oli alennuksessa. No, eiköhän se tule taas.