Marraskuun tapahtumat

Marraskuu on jatkunut tuulisena, mutta ei mitään sen dramaattisempia ole tapahtunut. ROYT nosti tälle kuulle osinkohaan, joten 8->18% menettelee ihan hyvin ja salkun prosentti näyttää nyt 14,55% eli huimissa mennään.

Osinkoja laskin tälle kuulle tulleen n. 750€. Viiden tuhannen raja on ylitetty, ei taida ihan kuuteen päästä tänä vuonna.

Mukavasti riskisijoituksista CLM on plussalla. Ajattelin, että jos tässä tulee nyt nousua ja CRM:kin nousisi, niin voisi sitä sitten vähän vaikka puolittaa, ehkä jättää se potiksi vähäksi aikaa, mutta luultavasti sen pistän hajautukseen. 

Uudessa työssä on rankkaa, mutta ei samalla lailla kuin edellisessä. Negatiivinen stressi on vaihtunut sellaiseen adrenaliinin tuoksuiseen epätoivoon ja pieniin onnistumisiin. Mutta aivoille tekee hyvää. En minä muuten jaksaisi jumpata päätä, mutta nyt on pakko.

Palkka tosin tippui ja vuokrakin aavistuksen taas nousi, joten täytyy olla tarkkana mitä sitä nyt oikein tekeekään. Tässä kuussa on tullut tuhlattua hemmetisti. Iski tietokonekuumekin, mutta en nyt sortunut enempään kuin uuteen näytönohjaimeen. En sitä olisi nyt oikein tarvinnut, mutta menin sen nyt maksamaan. Ja muutenkin tuhlaavaisesti elänyt. Onneksi en sitten kuitenkaan läppäriin sortunut. Korkoa pyytäviä velkoja pitisi saada pois edelleen. No, takaisin raiteille, tosin ei makaamaan.

Kämpässä tehtiin vähän sisustusmuutoksia. Oiken mukavaa muutosta ja tietokoneeen paikkakin on nyt paremmin. Halpaa ja viihtyisää (kunhan saadaan tavarat taas paikalleen).

T. Peruspätkäduunari

p.s Niin. Kattoo nyt pitääkö tuosta nimestä luopua, ei vielä tiedä miten tuolla uudessa paikassa tulee menemään. Että riittääkö paukut, toiset ovat lähteneet jo itse, toisille näytetty ovea.

p.s.s olihan se osinkorahoilla vähän ROYT:ia ostettava. Ihan sillain vain että voi pätkän vaikka joskus myydäkin.