Marraskuun roihut

Olipa hankala tuo pimeän alku. Pitkäaikainen rotaryn jäsen nimeltä rotavirus vaivasi, mutta vaiva oli vaivan arvoinen koska sen jälkeen on ollutkin mukava olla. Veronpalautuksia tuli saatua. Nettovarallisuus laskeskeli kurssien myötä. Tämähän aiheuttaa kovan vastareaktion että ostaa pitäisi. No, nuo isoimmat positiothan on jo isoimmin miinuksella, joten hankalaa siihen enää perustella mitään keskihinnan alentamisia, ei ennen tai jälkikäteen. Tosin miinuksia voisi ottaa kotiin, mutta niitä taitaa olla ihan tarpeeksi.

Osinkoja ei tullut tonnia, tuli 926,67€, mikä on kieltämättä aika laimeata. Toivottavasti ei pääse toistumaan. Eipä ollut kuin yksi kavartaali-osinkoinen joka siihen satasen lykkäsi. Midstream. Öljy & kumppanit. No, otinkin sen juuri sitä varten että tänä kuukautena antaisi täytettä. Toki se rupesi laskettelemaan sen jälkeen. Tuota energiaosastoa on kyllä salkussa turhan painottuneena. Kaksi CEF:iä toimii alalla. Tai keräilee siis allalla toimijoita.

Tässäkin kuussa on tullut veivattua ja juuri tein veivauksia kuluvalle kuullekin. Salkun brutto ylitti 90000$ ja on siis tosiaan brutto, velkakin on käväissyt omissa ath-tunnelmissa, mutta mitäs tässä, maailman talous on kasvava eikä mitään pilviä näy ja isot johtajat kättelevät toisiaan ja puhuvat rakkauden sanoja. Ei mitään hätää. No worry. Let it burn. Black Fridayssakin tuli tuhlattua. Ja huomenna olisi ollut työkeikka, vaan en mennyt. On pitkästä aikaa pidempi vapaa.

Ja kohtahan se on peruspätkäduunarin taas mietittävä mihin sandaalinsa vie.