Maaliskuun tapahtumat

Osinkoja tuli tässä kuussa runsaasti eli lähes 830 euroa. Lisäksi nyt aprillipäivän kunniaksi näyttää salkkukin olevan kivassa nosteessa. Ja ei, tämä ei ollut aprillipila. Ja Google Financenkin kaavat näyttävät toimivan taas. Valuuttakurssikin näytti olevan suosiollisempi kuin viime kuussa.

Tässä kuussa tuli ostettua halvalla UNIT:ia ja myytyä liian halvalla. Tosin plussalla. Noudatin tässä ihan sijoitussuunnitelmaa ja kun leikkasivat osingon, niin minä leikkasin pois. Mitä menneitä murehtimaan, mutta näyttäisi olevan osakkeet nyt pari dollaria ostohintaa kalliimpia, per osake siis. No harvoinpa sitä onnistuu, pienellä voitolla nuo nyt kuitenkin. Että ei kannattaisi niin myydä jos kerran ostaa, kun ei kuitenkaan osaa numeroita katsoa sillä silmällä.

Mutta mainitun lisäksi, on tullut ostettua lisää OXLC:tä ja avattua positio ARCC:iin. Muuten sitten ottanut rauhallisesti.

Työrintamalla on mennyt ihan hyvin. Työvoimahämmentämö ihmeekseni ei lykännyt karenssia, joten kansalaispalkalle päästiin. Toki tuli nyt kovasti tehtyä keikkaakin ja se on ollut virkistävää, kun on nähnyt eri paikkoja ja saanut pitää illuusionsa näennäisestä vapaudesta. Yhdestä keikkapaikasta totesivat että olen mainio ja tarjosivat kesäksi syksyyn asti kestävän pätkän. Ja ilman yövuoroja. Pieni koulutus, tai päivitys koulutukseen pitäisi myös suorittaa – kunhan tässä muilta itseensäpanostushommilta kerkeää – että voisi jossain vaiheessa ottaa myös työtä joka olisi samalla myös liikunnallista.

Toki kahvihuoneessa tuli mainittua ohimennen että työnpuute vaivaa miestä. Mukava palata vanhaan taloon. Tosin muualtakin tuli kesätyötarjousta. Että ilmeisesti sitä kannattaa avata suunsa. Kuulin myös että huonosti lukevat ainakin kaupungilla noita avoimia hakemuksia. Että kyllä se on sanottava, että aiemmat potkut tulivat ihan tarpeeseen että johdatuin tälle tielle. Ja nyt on saanut harrastaa, kuten Devaus-blogin puolella saattaa kuvan saada.

Useamman kuukauden läppäri-hinkukin tuli täydennettyä ihan hyvällä valinnalla.

Lisävelasta – siis läppäriin – tuli mieleen, että nettovarallisuus on kuitenkin ollut kasvusuunnassa. Ja mikäpä ettei. Vaan velkatalkoot ovat pahasti kesken. Henkinen hyvinvointi on nyt päästänyt siirtymään tupakankorvikkeisiin. Siitäkö tämä lisääntynyt energia? Ja kasvispainotteisesta ruuasta?