Maaliskuu, kuoppakorotusta

#sijoittaminen #pörssi

Nettovarallisuus tuossa noussut mukavasti reilun kymppitonnin. Kiva nähdä vihreää ja ylöspäin meneviä käyriä, onhan kevätkin tulossa. Olen yrittänyt hioa ja olla kurinalaisempi strategiani kanssa. Toki olen jo vähän vihreitä napsinut puusta, mutta pääasiassa olen myynyt miinuksia pois vaikka se kuinka hirvittääkin. Pientä treidausta olen tehnyt $ZIM:illä kun se on niin mukavan heiluvainen. Kauppaa on tullut jo tehtyä viiden miljoonan euron edestä.

Osinkoja tuli 4291€, vähän vähemmän kuin viime kuussa, mutta ihan kivasti kuitenkin. En ole nyt päivittänyt Google Sheetiä paljonko osinkoja olisi tulossa vuodessa tai keskimäärin kuukaudessa ja se on säästänyt kyllä osinkohimolta. Eihän sitä tarvitsisi kuin kaikki rahat CLM, CRF, ORC ym ym niin osinkoja rapisisi. Nyt olen koettanut ottaa viisaammilta neuvoa ja hyvinhän tuo maksullinen neuvo on auttanut. Olen saanut ostettu laadukkaita CEF:fejä halvalla. Yritän myös laajentaa taas salkkuani eli jos myyn niin en välttämättä myy kaikkea. Saahan sitä olla pieniäkin määriä salkussa, ne voi ostaa paremmalla ajalla isommiksi jos ovat sen arvoisia.

Muuten sitten lopetin työt ja olen nyt tälläinen työtön yhteiskunnan elätti jonkin aikaa. Maanantaina on haastattelu yhdelle koodauskurssille ja sehän vaan käy. Toki jossain vaiheessa keikkaa on tehtävä, mutta kunnioitetaan nyt lakkoa että saisi hoitoalalle jotain järkeä. Ainakin HUS:sissa tuntuu olevan hyvin, hyvin urpoja johtajia. Ja tämä siis päätelty ihan heidän omien ulostulojensa pohjalta.

Mutta kattoos mitä miehen käy. Ehkä se työ taas maistuu kohta kun päätin sijoittaa overkilliin macbook pro 14". Siihen se loppupalkka sitten melkein meneekin. Ainakin on tieto(kone)tekniikkaa kotona.

Jou.