Lomailua

Tässä on nyt toinen päivä alkanut lomailua. Lomaa edeltävät vuorot olivat yövuoroja, joten nuo kaksi eilistä edeltävää päivää meni niistä toipumiseen. Päässä on tosin ollut nyt surinaa ja pärinää kun aloitin tupakanlopettamisen. Se alkoi onneksi aika vaivihkaa sillä loiventelin nikotiinin höyryttelyllä ja jatkoin kaapin laatikosta löytämällä vanhalla makunesteellä, jossa ei enää ollut nikotiinia. No nyt tiistaina päässä ei heitä enää kovinkaan ikävästi, joten voisi sanoa että aika helpolla on päästy jos näin jatkuu.

Minulla on nyt myös aika selkeästi mielessä, että en ottaisi sitä ensimmäistä tupakkaa, koska valitettavasti se on minulle se mihin tämä kaatuisi. Mielihyvä- ja muut addiktioreseptorit ja -keskukset ovat minulla aika liian herkkiä. Sen on huomannut sijoittamisessakin.  Ne eivät vain parane jos niitä syöttää. Hyvin yksinkertaista. Samaan sarjaan kuuluu toki myös vaikka tietokonepelaaminen. Sen takia olen pysynyt linuxissa, vaikka onkin nyt Steam asennettuna ja siinä jokin rasittava peli. Living on edge ja sillai.

Erikoisempia suunnitelmia ei tässä ole. Vaimo on töissä. Kohta pitäisi mennä vanhempien luokse, että kissakin saisi lomansa. Voi toki olla että sitä lähtisi pohjoisiin maakuntiin isän kanssa ”leikkaamaan ruohot”.  Kahtoos sitä vielä.

Mielessä on ollut nyt taas kameran hankkiminen. Minähän olen kuvaillut aikanaan aika paljonkin ja siitä tykkäsin. Itseasiassa kuvasin vielä filmillekin, josta toinen puoli oli sitten kehittämistä ja skannaamista. Oi keskiformaatti. Nyt olen katsellut digikameroita, joku fujin X-T20 tai käytetty X-T2 olisi mietinnässä. Siihen saisi noita manuaalilinssejä, kun uusiin objektiiveihin ei ole varaa. Tietenkin jos tässä loman aikaan saisi itsensä kehittisen alkuun uudestaan, ehkä nuo litkutkin ovat vielä käyttökelpoisia.

Oikeastaan valokuvaaminen on ollut harrastus joka on saanut minut liikkumaan. Nyt ei oikein ole keksinyt miksi lähteä ulos, muuta kuin töihin. Vaimo se menee siellä ja täällä.

Netti onneksi pätkii, joten juuttuminen nyt koneen ääreen on vaikeampaa. Kiitos siitä. Saako tätä edes tallennettua, tulee nähtäväksi.

Mutta joo. Nyt kun ei päässä pyöri, niin saattaapi olla että lähden vähän ulos. Ehkä jopa katselemaan noita käytettyjä kameroita.

Sijoittamishommia sitten kuun vaihteessa enemmän.