Lisäkenttiä Salkkuun

Onneksi tuli tuolla Sharevillen puolessa kommentti, että liian vähän informaatiota on omistuksista. Ne ovat tärkeitä. Vietinpä sitten tovin Google Sheetin ja WP pluginin TablePressin kanssa ja sain näkyville linkit suoraan SA:n sivuille, josta ihmiset voivat saada parempaa tietoa kuin pelkän tickerin. Lisäsin nyt myös että minkä tyyppisestä tuotteesta on kysymys. Tosin aika ankeahan tuo valikoima on kun on vain CEF, BDC ja mREIT:iä tullut hankittua. Tai aika informaatioköyhää kun voisi vaikka OXLC:stä kertoa että se sijoittaa CLO:hin. No, tuostahan kun noita tutkisi niin itsekin saisi tietää että mihin sitä oikein sijoittaa. Aikomuksena on toki ollutkin. Tosin mitenkäs noista yksinkertaisesti ne kuvailisi. Että Bondeja ja sillain hedgeämällä ja swingaamalla vivun voimin ja optioita käyttäen.
No, koetin etsiä jotain tarkentavia, mutta täytyy niihin perehtyä vähitellen tai löytyää paikka missä ne olisi jo kerrottu yksinkertaisesti.

Vielähän olisi kehityksen alla tuo osinkojen näyttäminen nätisti. Harmi kun viime vuonna oli sen verran yhdistelmää ja Lynxissä ei saanut silloin vielä niin tarkasti (öö tai minä siis en vielä osannut ulos ottaa) noita lukuja, niin menivät yhdistelmänä. Tokihan riittäisi kun niille laittaisi kauniimman ulkomuodon. Luultavasti siihen löytyisi joku ihan kiva Wp pluginikin.

Nyt kun tuo oma koodaamisen opiselu on taas kuollut niin kuin tähän asti aina ennenkin. Että se oma pilvi-serveri tuli kyllä hankittua ja tsillattis…