Lisää sivuja (ja päivityksiä)

Eilen sain valmiiksi Osingot-sivun kun tajusin että Google Sheetin saa jaettu suoraan internettiin. Eli muokkaan vaan omaa sheettiäni niin täälläkin päivittyy. Oikein kätevää. Tästä innostuneensa menin ostamaan neljä uutta osuutta että saisin paremman syyn pistää S-junakin julkiseksi. Jotain pientä säätämistä tein myös sijoitussuunnitelmaan, muistaakseni suurinpiirtein muutin otsikkoa. Muutos sekin. Salkun sisältökin näkyy nyt ja kunhan muiden palvelutarjoajien salkkuihin tulee tehtyä sijoituksia, niin mielenkiintoista on miten ne sitten tulen järkevästi yhdistämään.

Oikeastaan – no jos työmmäksi vaikka jää – niin kiinnostus uuden sivuston rakentamiseen heräsi. Joskus halusin opiskella Reactia, mutta se nyt vaan jäi. No, kannattavampaa lienisi mennä ilahduttamaan verottajaa keikkatöihin. Aika tynkäajatuksellinen kappale oli tämä.

Jätin tuossa eilen DNA:n asiakaspalveluun viestiä että nouseeko hinta kun soppari loppuu. Se oli sellainen taloyhtiön paketti johon sai vielä netti-simin. Oli aluksi 9,90, sitten nousi 19,90. No, sanoivat että pistävät sopimuksen alkamaan uusikisi, niin on taas 9,90. Kyllä minä sen maksan. 100+50 yhteyksistä. Ihan hyvin toiminut. On meinaan puhelimessa tupla-sim paikassa tuo nettitikku. Nyt kun se jatkuu voin vaihtaa puhelinliittymäni johonkin halpikseen ja säästää tässä.

Ja taas ollaan oltu myös tupakoimatta. Tänään kävin terveydenhoitajan pakeilla kuulemassa terveellisisemmistä elämäntavoista eli minun tapauksessani pääasiat ovat suola pois ja kovat rasvat vähemmälle. Olisihan se kiva säilyä suurinpiirtein hengissä jos mahdollisesti sijoitusharjoitukseni alkaisivatkin tuottamaan tulosta.

Päivän motto varoitukseksi:

”Me köyhät pysytään kyykyssä 
ja muistellan sitä 
joka söi sen 
viimeisen siemenperunan.”