Kesäkuun epävakaudet

Tottahan sitä saa jännittää mitä tulee käymään kun taudit jatkaa jylläämistä. Onneksi meillä oli hyvä hallitus ja saatiin hommaa kuriin – ainakin hetkeksi. Ties kuinka olisi käynyt jos populaarikansansoittajia olisi päästetty enemmän sekoilemaan.

No sekoileminen on sellaista. Olen jatkanut vähän trimmailuija ja samalla laajentamisia, joten uusia merirosvo-rahoja on tullut salkkuun. Samalla salkun brutto summa dollareissa ylitti 100K. Ai kun kuulostaa hienolta. No, hetken tie on kevyt. Huomenna voidaan olla jo alle. Minulla kun on tekemisilleni yleensä väkivakaat perustelut, niin voipahan nyt sanoa jos joku sanoo että oli se 100K joskus. Bruttosalkuilla ei paljon brassailla, mutta jos joku kysyy.

Osinkoja tuli tässä kuussa bruttona 1428,74€, joka nettomaailmassa tarkoitti että n. 1370$ tuli salkkuun. OXLC on vähän kurittanut ja sitä trimmaillut. On siinä vielä miinuksia joita ostaa pois jos se päättääkin jatkaa osingonmaksua. Tai jotain. DSE likvidoi itsensä, no se olikin ihan hauskanpidon vuoksi, kun oli niin kivaa kun jaettava osinkoprosentti oli yli sadan. Ei sitä onneksi niin paljon ollut.

Muuta ei tässä kummallista. Lomalla ollaan ja pitäis muistaa perua matka.