Kärmes ja käppyrät

Tuli tuossa työhaastattelupyyntö alalta jolla en ole ollut nyt sataan vuoteen. Hei kaduttaa kaikki tekemättömyydet. Ei vaan työnohessa ole muuta jaksanut kuin mentaaliharjoituksia tehdä. Kotonakin on ollut kaikenlaista ajatusta harhauttamassa.

Oikeastaan nyt tutkiessa asioita on selkeentynyt mitä haluan tehdä. Tai siis mikä lopputulos on. Eli Heitetään exceli tai csv -tiedosto www-sivuille tai vastaavaan ja se parsii osaketiedot ja kytkee tiedot ko. osakkeesta www-sivuille. Ja sitten on kivoja piirakoita ja hyvät baarit.

Eli hieman taitaa kyrsiä tuo ainainen Google Sheetin päivitys, nyt en ole vähään aikaan tiennyt paljon mun osinkojen mahdollinen vuosituotto on, mutta toisaalta se on ollut hyväksi toisaalta siellä kieltämättä olen eleskellyt ihan liikaa Very High Yield maassa. Ja se ei näin epävarmoina aikoina tai laskukaudella ole kovin hyvä.

Mutta joo. Python, Dash, Plotly, Flask, FastAPI ja ennen kaikkea Pandas on ollut mielessä. Mutta toisaalta kokonaisnäkemystä alkaa löytyä aika monestakin. Mielenkiintoista olisi että olisi backend ja sitten koska jsonina kaikki tulee ulos, niin voisi tehdä frontteja eri tekniikolla. Kaikkeahan on ainakin kerran kokeiltu. Ja sitten vois tehdä sen sivun johon liittäis käppyröihin kaikkea random opendataa.

Kaikenlaista.  Mutta jotain jonka vois julkaista jo omalla nimellä.