Innostusta yömyöhään

Innostusta yömyöhään
Photo by Darthorias / Unsplash

Kesä on tosiaan mennyt vähän nihkeästi, mutta tuossa vähän aikaa sitten käydyn Pärnun kävelyllis-urheilullis-rakkaudellis -viikonlopun jälkeen helteen sitomat kiemurat alkoivat avautua. Sainkin nyt dev-version mun projekti-sivuista valmiiksi. Tein ne Sveltellä kun olin siitä niin kauan haaveillut. Löysin mahtavan sivuston ja tutoriaaleja, niin että sain ympättyä GraphQL:nkin mukaan.  Vähän haave sekin. Nyt on kyseessä aika pitkälle Frontend, koska tieto tallentuu ja apinoituu valmiista palvelusta. Lisäksi palvelulla oli myös koodiesimerkkiä miten saan sivuni vielä paremmiksi niin kuin teknisesti, SEO hommat ja kaikki. Ai niin kivasti pääsin Tailwindiinkin sisään. Otin apuvälineeksi DaisyUI:n kirjaston, jossa saa noita komponentteja. Toki aika paljon oon itse vääntänyt - ja ehkä vähän luonnollisen sekaisesti, en tiedä, ehkä en.

Vähän hymyilytti kun kuuntelin podcastia ja siellä puhuttiin web componenteista. Ja minä olin juuri halunnut, että saan tehtyä sivut komponenttityylisesti. No. Ei niistä niin enemmän komponentteja tainnut tulla. Ihan Sveltemäisen normaalin tavan laisesti kuitenkin.

Kohta jatkuu koulu. Sitä ennen täytyy käydä katsoo vanhuksia ja samalla viedä toi yksi ylimääräinen kone. Hastala vista.