Hyvä kuukausi tulossa

Mukavasti ollut kaikki kovasti plussalla nyt. Toki taitaa olla ex-divit päällä ja sitten taas laskee, mutta nautitaan nyt pienenevästä NN:n 3kk miinuksesta.

Mm. kovalla ylipainolla oleva ilmoitti AMZA antavansa puolenkuun tienoilla osinkonsa, jota ropiseekin bruttona 572 dollaria. Plus monet muut. No 4,5 vuotta karkeasti jos menee näin niin AMZA on maksanut itsensä. No nettona ainakin 5 vuotta. Toivottavasti osakkeetkin on vielä olemassa ja jossain arvossa niin pitkän ajan kuluttua. Omituista löysää laskelmaa, mutta en malttanut.  Tehdään sitten kuun loputtua lopullista laskelmaa paljon osinkoja tuli. Tietenkin tässä on miinuksia tekemässä tuo UNIT, mutta ei voi sen tulevaisuudesta nyt paljon sanoa eikä oikein uskaltaisi ainakaan lisääkään ostaa.

Lyhentää pitäisi, argh, mutta melkein tää heikkopää haluaa jotain lisätuloja vielä avuksi.

OHI:n keskihinnan alennuskin kiinnostaisi, mutta ei nyt ole oikein selkeää mihin se on menossa. Vaikuttaa halpenevan. Nousee ja laskee. Ehkä olisi parempi kuitenkin laajentaa salkkua.

Parhain tässä nyt olisi antaa olla. Ehkä jopa pitää dollarit dollareina tämän kuun. Ainakin haluamani BDCL on nyt korkealla muiden kaltaistensa kera.

Debit-kortti on nyt käytössä ja katsotaas miten se vaikuttaa mun tuhlailuun. Nikotiininsaantikin on siirtynyt takaisin höyryttelymuotoon. Pitäisi vaan saada höyryttely tapahtumaan esimerkiksi toisella pöydällä ettei tässä tietokoneen ääressä tulisi ihan höyryteltyä itseään pihalle. Meinaan sen verran kallista sekin on, kiitos vain valtio holhouksesta, että voi vain ostaa vahvinta mitä saa. Ennen höyryttelin 6 prosenttista, nyt 20. No ehkä tuota sivuainettakin höyryttelee sitten vähemmän. No, ainakin  nyt saa vähemmän häkää ja tervaa.

Täytyy myös muistaa, että tämä on viimeinen kuukausi kun olen Nordnetissä Tasolla 1. joten kaupankäyntikuluja ajatellen olisi kyllä viisasta ostella kotimaista. Sellaisiakin mukavia osakkeita tuolla näkyy liikkuvan.