Huteja, potkuja ja osinkoja

No niin, siinä meni elämän ensimmäinen vakipaikkakin, joten nimi pitää hyvin vielä kutinsa. Purku koeajan puitteissa. Meni muuten hyvin ja paremmin, mutta yhdestä skillistä eivät olleet varmoja ja se sitten riittikin päättämään tämän homman näin. Kiitin ystävällisesti mutta rauhallisesti selkäänpuukotuksesta ja lähdin kohti uusia haasteita. Toki olisivat tarjonneet firman sisältä toista paikkaa, mutta ottaen huomioon että palkka olisi pudonnut ja se olisi ollut osapäivätyö joka olisi alkanut aamuyöstä, niin kieltäydyin kohteliaasti.

[tähän joku kiva Fired -aiheinen kuva]

No, maanantaina on uuteen paikkaan haastattelu. Omalla tavallaan se olisi paluuta vanhaan, mutta toisaalta uuteen alueeseen. Pääasia että yövuorot pysyy poissä ja palkkakin on jo ihan kohtuullinen ja lisäkin maksetaan, mitä edellisen paikan tesseihin ei kuulunut. Työ, jos siis sinne pääsen, tulee olemaan liikkuvaista, joten hyötyliikunta tulee olemaan taattu. Jos aattelee, että edellisessä työssä jumpattiin päätä, niin nyt pääsee jumppaamaan loppuosaa. Win-win ja/tai viu-viu. Tai leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä, mistäs sen vielä tietäis. Varovaisen innostunut ainakin siitä, että osakesäästäminen voi taas jatkua vähän paremmin.

Joka oli sitten ihan hyvä aasinsilta osinkoihin. Niitä tuli tässä kuussa 678,83€. Toki korkojakin menee noin 100€. Nyt kun on myös muutamia 4-kertaa maksavia niin tulee aina välillä sitten erisummia, niin ei tarvitse kopioida vanhaa. Toki noi $ROYT ja $PVL makselevat eri summia, kovin pieniä tällä erää, niin siinäkin vähän muutosta tulee toki. Pitäisi ehkä löytää vielä joku kohtuullinen osake joka maksaa helmi-touko-elo-marras -kuissa niin saisi siihen jotain (toki listaa on mm täällä). Aloitin nyt myös pienet osuudet $ZTR:än ja $RIV:iin, kun tulee liian helposti lykättyä pieniä summia noihin toisiin miinuksella oleviin, mutta joissa alkaa olla painoa vähän liikaa. Hieman kevensin CRM:ää, olisi voinut toki enemmänkin, mutta toisaalta sitten tulisi ostettu liian herkästi takaisinkin. Jaa, katsoinkin tarkemmin, niin $PVL:n aloitin tässä kuussa (ja tietenkin se laski sen jälkeen kun osinko tippui huimasti), lisäksi lisäillyt ja muutakin aloitellut. Mukava kuitenkin että kohtuullisen pienillä sumilla on voinut ostella ja lisäillä. Toki se sijoitussuunnitelman ulkopuolinen $ROX tuli hankittua, ihan vähän, mutta sen verran että harmittaa, kun ei jaksa pitää salkussa noita jotka eivät maksa osinkoja.

[tähän joku kiva Osinko Happy Happy -kuva]*)

Mutta joo. Koetan tässä jos pysyisi poissa tuolta salkusta sähläämästä.

T. Peruspätkäduunari

p.s yksityistäminen on arsesta ellet kuulu itse pyramidin johtoon. Terveisiä vaan kaikille kaiken yksityistämisestä haaveileville.

*) Ei viitsinyt internetistä varastaa kuvaa