Huomioita

Huomaan, että en ihan osaa tehdä ratkaisuja heti jotka teen sitten kuitenkin myöhemmin, eikä enää niin halpaan hintaan. Voisi toki ajatella että ”seurailen markkinoita”. Esimerkkinä tänää myin teliat pois. Ostin Rautea ja lisää Aktiaa. Mutta vitkuttelin niin aktian kurssi oli taas ehtinyt nousta. Pöh. Ei kovin euroista näillä summilla, mutta keskihinnan lasku olisi ollut ihan jees. Toki tiedän että lähempänä Telian osingon irtoamispäivää jos olisin odottanut, niin olisin voinut voitolla halutessani myydä. Todennäköisesti.

Alkuperäisenä hurjana ajatuksena oli toki, että myisin parit osakkeet pois kokonaan ja ostaisin lisää AMZAA. No, ehkä en kuitenkaan. Meinasin toki ostaa Cityconiakin lisää, ihan sen takia että aion myydä sen pois jossain vaiheessa. Pettämätön logiikka. No arvaukseni on, että nythän se sitten rupeaa laskuun ja minä sitten myyn sen tappiolla.

Kova on ostohimo. Ja irtorahaa vaan ei tule joka päivä jostain ;).

No, jotain iloista tässä että olen ollut nyt pari päivää polttamatta. Ja töihinkin tuli jatkoa eli ihan kivasti tässä. Niksojen takia olen nyt vähän taas juuttunut lukemaan mm. Seeking Alphaa ja etsimään totuutta ja pelastusta kirjainyhdistelmien joukosta.

Mutta nyt koira ja minä ulos ennen kuin tulee taas hyviä ideoita.

Ja juu, onko nettotulot tonnissa vai yli? Ehkä ne ovat noiden ameriikan osakkeiden kanssa. Täytyy vaan muuttaa tuota merkitsemistapaa kun on noita ameriikan osingonjakajia nyt usempi.