Hitaasti mutta lähes varmasti

On pitänyt viettää hiljaiseloa ja myös lomailua koodauksen äärestä. Koulusta on tällä hetkellä lomaa ja koetan saada azure-hommiin motivaatiota. Tällä hetkellä tosin motivaatio on tiivistynyt lähinnä laravel-bäkkäriin. Haluan saada oman twiiitterin jolla lisätä hienoja lyhyitä ajatus-lauseita kuin myös pidempää tekstiä.

Tokihan olen ohessa seurannut myös dotnet asioita. Blazoria ja yleisesti siellä päin liikkuvia asioita. Pienesti myös Elixiriä. Ehkä Laraveliin päädyn nyt kun olen sillä tehnyt ja se ei pelota niin kuin muut. Joo. Vaikea mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ja tosiaan toista vuotta kestänyt sinne ja tänne säntäily koodausmaailmassa oli verottanut voimat. Kun ei vain yksinkertaisesti osaa tehdä mitään ettei mopo karkaisi käsistä :D. Olen tässä ollut wintous-koneen puolella kun aiheena on ollut ms-tuotteet. Ja tuossa pöytäkoneessa on paljon tuulettimia. Tosin, ei ne helteillä niin auta joten voisi siirtyä takaisin mäkin puolelle.

Tuli hankittua asuksen halpisläppäri jossa säästöä oli tehty pääasiassa 2-kennoisella akulla. Vähän isompi ruutu, 15,6. No hyvä pöytäkonehan se olisi omalla varavirralla. Kertomattakin on selvää että applen uusi 15" kiinnostaa. Olen kakkapää ja pullaposki mutta tuo 14" pro on niin painava ja pieniruutuinen... toisaalta silmälasisydeemit pitäisi uusia, sekin voisi helpottaa.

Tänään katsomaan Kadonneen aarteen metsästäjät joka kertoo vanhenevasta koodarista joka....