Helmikuun turpaanvedot

Kun olisi pitänyt, aikomus oli. Ja näin ja kun. Mutta käsi ei mennyt myyntinapille silloin kun oli aikomus. Epäily, kurssit jo vähän laski, niin ei viitsi – ja ne mahtavat osingot joita piti tulla.

No korona-pelissä meni nappula nyt vähän omaan pussiin. Ei siis sillain hyvällä tavalla. Vähän aikaa oli salkku +4000€, sitten +400€ ja sitten -4000€. Kaikki kävi sangen nopeasti. Ja kyllä, Margin soitti ja tuli kylään. Margin ringitteli ja huuteli, eikä rahat lähteneet tileiltä eivätkä tuleet perille. Huoh. Kurssia oli nyt korjattu. Hienot osinkotuotot syöty ja miinusta lisätty laariin, edellisten jatkoksi. Ei siinä mitään, se tavallinen tarina. Miinusta käväisi se parikymmentä prosenttia. Rahassa joku viitisentonnia. Tämä oli tämän kissanhännän heilahdus. Autuaita ovat ajoissa myyneet, sillä heille oli ostopaikka.

No osinkoja tuli ennätyksellinen 1147,85 bruttona. Eli nettona tähän asti on tullut vajaa parituhatta euroa.

No mites mieliala tämän kaiken keskellä. Tietenkin pettynyt kun napaa tullut kaivettua, mutta nappi ei nöpöttänyt. Pää oli yövuoroista vielä muutenkin himmeänä, mutta kaikkemme yritimme ja jotain sitten teimme. Mutta mitä, jää seuraavaan kertaan. Mitens sulla tämä korjaus meni?