Helmikuu, lyhyesti

Paljon on tullut tehtyä kauppaa. Salkkua laajennettu. Välillä yli neljänkymmenen yli ja takaisin. Nyt näkyvillä oleva tilanne on oikeasti eilen, jos tänään sitä katsot. Honkongin matka päättyi, käteen jäi vähän käytettyä niistopaperia. Ei vaan vielä taivu noihin kerran laukeaviin.  Jos olisin intiaani, nimeni olisi tyyliin Suuri Maaninen Shoppailija. Pitäisikö muuttaa blogin nimeä? Maanisen shoppailijan muistelmat? Ehkä velkavankeudessa kirjoitan vihdoin kirjan.

Swingailua on tullut tehtyä, pääasiassa positiivisella tuloksella. Toki kermankuorinta on ollut helppoa nyt nousukauden aalloilla, mutta onpahan tehty - jos ja kun mahdolliset kuivemmat kaudet alkaa. Mutta joo. On sitä kummasti helpompi treidailla kun on ollut enemmän rahaa käytössä, vaikkakaan ei omaa, se vaatii kuitenkin vähän isompia panostuksia kun kuitenkin haluan ottaa suhteellisen nopeasti pois ja tyydyn muutaman sataseen. Nytkin tuolla on ainakin kolme posiitioita joita odottelen nousevaksi. Niille on limitti-myyntihinta, vaikka välittäjä yrittääkin kovasti että äläs viitti, parempiakin nappuloita paineltaviksi on tarjolla.

Osinkoja tuli tässä kuussa 1,545.53€. Nettovarallisuus kasvanut. Tällä hetkellä tulot on pelkkää virtuaalirahaa, koska IB ei anna nostella rahnaa jos on velkaa. Ja ei siinä mitään. Ihan terve ajatus. Kaikenlaisia velkahurjastelijoita sitä liikkuukin.

Olisi kiva kirjoitella että mitä on tullut osteltua ja myytyä, mutta tilanteet muuttuu niin nopiaan, että yritetään kertoa suuntalinjoista jos sellaisen tästä hahmottaa. Eli suuntana on tosiaan laajentaminen. Ja laatuakin tässä yritetään väliin. Jopa hyvin pitkästä aikaa lähdin mukaan AT&T:n kanaville, varmaan laskettelee vielä tai sitten ei. Faktat on instituutioita varten. Mutu on uusi musta. Ja vähän lääkefirmaakin näkyy listoilla.

Mutta nyt täytyy lähteä hyvinvointivaltion pääosinkustantamalle hammaslääkärille. Siellä olisi rahareikää.

Voikaa hyvin,

Peruspätkäduunari