Ettei totuus unohtuisi

No, ulkoilu virkisti ja tein mitä minusta tuntui että piti tehdä: Myin Cityconit pois ja ostin lisää AMZAA.  Amzan ostossahan kävi hassu tapahtuma, että minua ruvettiin pommittamaan yhden osakkeen myynneillä, joten siinä juuri ehdin nostaa hieman hintaa muutaman sekunnin poimmitusten välissä ja lopputulos oli 302 osakketta kun myyntimääräys oli 300. Tästä keskustelin Nordnetin kanssa ”hätääntyneen asiallisesti”, mutta onneksi tämä päivä näytti että oli mennyt vain yksi maksu – tapahtumia oli yksi isompi + 17 yhdenosakkeen ostoja. Kiitos, menetys ei ollut heille iso mutta goodwilli iso.

Liityin eilen takaisin Sharewilleen myös. Tällä hetkellä Nimellä Mark Twain. Tuo suuri kirjailija, joka oli myös melkein menestynyt osakesijoittaja. Eli menetti siis kaiken. Hieman tähän tarinaan samaistuin ja siitä nimi.

Tuossa siis tämän hetkinen tilanne. Osakkeiden ja instrumenttien määrä on nyt 10. Ja suurimpana tuolla on siis AMZA, josta pitäisi tulla siis noin 350€ neljästi vuodessa jos Suuri Kurpitsa suo. Lisänä nuo MORL ja CEFL joiden pitäisi tuottaa kuukausittain tuloa dollaritilille. Ja AMZA: kin taisi hieman nousta näistä pohjista, toivotaan nousevaa jatkoa, olisihan se helpottava suunta. Ei ole tällä hetkellä kun noin viisi prosenttia miinuksella, kun ikävimmillään taisi käydä kahdessatoista…

Tällä hetkellä salkku on alle tonnin miinuksella. Tuottoprosentti Nordnetin laskemana on kolmessa kuukaudessa -16,12 joten paljon on vielä petrattavaa ennen kuin paksu leidi laulaa muutakin kuin falsetissa. Osakkeita olen nyt tähän mennessä (2017) saanut 80,83€ verojen jälkeen ja vielä pitäisi olla tulossa.

Velkaa vaan on edelleen kovasti. Ja minä kärsimätön.

Tupakkaa ei ole tullut poltettua, nikotiinipurkkaa kylläkin on tullut jauhettua ja rinkelien ja munkkien määrä on lisääntynyt.

Ilmat ovat viilenneet. Jospa tästä kenties ulos.

Tänään olisi tehtävä kassalle ilmoitus tästä noin kuukauden työttömyydestä kun otin pätkän taas vastaan. Ei sieltä kassasta rahaa tule, mutta köyhän on yritettävä. Keikkaa on tullut tehtyä. Ja melkein kannattavampaa olisi ollut jatkaa keikkailua… mutta minä kun en oiken tuosta työttömyydestä niin. Tosin ainakin ensimmäiset pari viikkoa tulee olemaan tuskaa, koska on pelkkää arkiaamua ja istumatyötä. Toivotaan menestystä. Ehkä se on hyväksi. Ehkä se on juuri niin kuin pitää. Toki siinä on muutama yö välissä sekoittamassa pakkaa.

Ai niin, meinasin unohtaa mainita, että S-junaankin on tullut lisättyä vaunuja. Nyt on Elannon lisäksi siis Pohjois-karjalaa, KPO:ta ja Etelä-pohjanmaata. Tuloja ensivuonna pitäisi tulla 62€. Kahtoos jos tässä vielä muutaman hakee jossain välissä.

Laitoin myös AdSensen päälle kun on ollut niin hirveä suksee tällä sivustolla.  Sekä lisäsin blogirollin nyt äkkiältään muistamistani blogeistä joita luen.

Ensivuoden tuotot näillä näkymin ovat verojen jälkeen selkeästi yli tonnin. Kovasti olen koettanut etsiä GoogleSheetsiini että saisin mm. osinkotiedot tulemaan, mutta ei taida onnistua. Kaikkea muuta mielenkiintoista olen sentään löytänyt. No, osingot saa käsin ja mukavaltahan se sitten tuntuu.

Tällä hetkellä osakkeeni ovat ylhäällä Nordnetin lisäksi Google Sheetissä, Google Financessa (reaaliaikaiset kurssit ulkomaailmalle) ja pätkälti Investing.comissa ja Seeking Alphassa. Morningstaria ei ole tullut käytettyä. Osakeasioita tulee lisäksi seurattu FB:ssä ja twitterissä. Seeking Alphassa on hyvä käydä hakemassa nostetta ameriikan osakkeisiin, nämä kun osaavat kehua kovasti ja pääsee kivasti ostotunnelmiin. Tili olisi myös Degirossa, milloin sitten sitä kautta olisi pystyminen sijoittaa, on toinen juttu.

Tässä muuten hauska sivu: http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/