Elokuu, kohti syksyä

Nettovarallisuus on huimasti jo samalla tasolla kun aloitin kirjanpidon: 30.6 2018 se oli pyöristettynä 16 900€ ja tässä kuussa sama. Ero siihen on bruttoisesti osinkoja silloin tuli n. 300€, nyt noin 1100€.

Silloinkaan kuin nytkään, en lopettaisi päivätöitä. Päin vastoin, edelleen peruspätkäduunari miettii jo ensikuuta, johon ei ole tiedossa vielä pätkää. Tiedossa on vielä leikkauksia ja YT:tä, joten epävarmuus lisääntyy. No, minähän olen sijainen, niin minua tämä ei koske muuten kuin että tulee lisää uusiksi sijoitettavia taloon. Työmuoto on sikäli nyt muuttunut ”mielenkiintoisemmaksi”, että työvarustukseen työpaikan puolesta kuuluu sakset. Alana on se, jota palkittiin hienoilla valoilla Finlandia-talossa. Kiitos siitä. Kiitos.

Osinkoja tuli tässä kuussa 1103€, joka esiverot otettuna on dollareissa melkein sama. Kovasti sitä toki odottaa ensi kuuta, jolloin GS:n raksikohdat saavat täytettä. Osakkeita ja osakkeen kaltaisia tuotteita on tällä hetkellä 23kpl. Uutena pitkän laskennan ja harkinnan ja tutkimusten jälkeen on tulleet samantien ostetut tankkerit joita twitterissä mainostettiin. Onneksi ne samantien laskivat, niin ei kaikki ole koko ajan niin vihrellä.

Sivuillahan on myös muutoksia. Laitoin nyt avoimemmin näkyviin omistukset ja miten niillä menee. Samoin tietovaraston puolella on tullut muutoksia mm. uusi hieno custom-formi jolla on ollut näppärä lisätä osinkoja Google Sheetissä. Suunnitelmissa kaikenlaista. Kaivoin myös vihdoin kaikki kulutkin esiin, ja onhan niitä. Tietenkin voisi jopa lisätä kuinka paljon olen miinustellut ostoissa ja myynneissä, mutta en tiedä kestääkö pää tätä kaikkea tietoa ;). Laitetaan korvan taakse. Vuodessahan kuluja, komissioita ja korkoja menee se paritonnia. Lynxissä oli vielä ikävä ominaisuus, että se näyttää kulujen varikutuksen kumulatiiviseen tulokseen. Että verosuunnittelu pitää nyt lopettaa siltä osin, se on muutenkin ollut tapetilla sosiaalisissa medioissa.

Kannankin korteni kekoon ja pidän loppuvuoden ostolakkoa. Itseäkin mietityttää kovasti miten se onnistuu, koska olen ASS eli Anonyymi Shoppailija Shika. Myyntilakkoon en suostu nyt, koska vaaleja tulossa ja maapallo on nyt sellainen ammoniumnitraattitynnyri että jos myisi kaikki pois ja menisi valmiiksi peukalo suussa nurkkaan itkemään, niin olisi sekin tehty sitten valmiiksi. Ja toki myös velkojen vähentäminen ilman myymisiä olisi kiva. Onhan siihen henkisesti yritetty valmistautua jo monta vuotta.

Kiitoksia, ensi kuussa lisää.