Ei ihan vielä viimeiset kaupat

No titanium kun päätti jatkaa laskuaan, jotain muuta tuli tilalle ei nyt ihan varma mitä. Mutta tuosta on jo aikaa, ainakin pari päivää. Marine Harvest on jatkanut pientä laskuaan joten sitä on tullut lisättyä. Olikin hyvä saada yksi miinustelija salkkuun, vaikka lisäähän sitä mielellään ostaisi kun tuntuu että tuo 135kr olisi pohja, saattaa olla 130kr:kin, mutta tuossa se on pomppinut. Tosian aika vähän kokemusta tämän käyttäytymisestä. Trendi on laskusuuntainen ja hutikuussa käväissyt 130kr alla. No nämä ovat niin spelulatiivista pohdintaa että pöh. Totuus lienee että laskettelee nyt yleisen laskutrendin kanssa sillä onhan lohessakin öljyä, ainakin rasvaa.

Kun nyt Norjaa innostuin, niin tuli Europrisiäkin salkkuun. Tämä meni ihan tikanheitolla koska sillä tavalla voi voittaa hyvin indeksin. Minun indeksi ja sen voittaminen on josain 12% päässä. Tavallista tarinaa tämä. Harmillista Europrisissä ettei google finance tunnista sitä, niin joutuu manualisesti tarkistamaan hinnan. No ei noita tarkistettavia ole kuin yksi että ehkä sen kestää. Samalla muutin omassa Google Sheetissä osinkojen tulot vastaamaan euroja niin ettei näyttäisi niin järistyttävän liian korkeita tuloksia. Ja lisää velkaakin tuli ostojen myötä. Huoh.

Puolivuotisiloinen asia on että työt jatkuu taas ainakin tuon verran. Mutta miten on. Saisinko nyt rauhoitettua tätä salkkua?

No, jäädään nyt odottelemaan osinkoja ja ensi vuotta. Ainakin yritetään.