Ehkä tuhat ehkä ei

Minun hienohko Google Sheetti ei oikein anna oikeaa kuvaa nyt tulevista osingoista – on noiden usemmin maksavien määrä lisääntynyt niin. Voisi ehkä ajatella että erottaisi nuo toisistaan niin hahmotuskin partantuisi. Voisi sitten helpommin taas pidentää EUR-osakkeiden listaa. Nuo tällä hetkellä ostamani ovat nyt aika tapissa. Eli aika kova reit-painotus nyt meneillään.

Nyt USD osakkeita ovat OHI, AMZA, MORL ja CEFL. REITti liikennettä lisää toki Citycon vielä.
CEFL oli uusin ostos ja laskusuunnassahan se sitten oli loppumetreillä. Nyt jos analysoisin niin, oma arvioni oli alunperin 17,60, loppu oli 17,70. Siis eilen.  Itse ostin 17.94. No ei paha. Paitsi tietenkin edelleen kaupankäyntikulujen jälkeen.

Tällä hetkellä kaikki osakkeet on punaisella, joten ”strategiani” toimii. Markkina-arvo on tällä hetkellä pyöreästi 31000€ ja salkun arvo 13000€. Siinä on pieni käppi joka kertoo tämänhetkisen vivun määrän. Eli samassa pysytty.

Monihan tässä nyt osaa jo päätellä mitä minun päässäni liikkuu kun siellä ei lyö tyhjää tai ole loogis-matemaattiselle ajattelulle haitallista ainesta. Ajatuksenani on siis ollut haalia kuukausittain tai kvartaaleittain maksavia instrumenttejä, joilla olisi lisäksi kova tuotto. Ainakin tällä hetkellä.

No Fear & Greed ”indeksi” oli alle 19 joka tarkoittaa että kun on alle 20 alkaa olla oston aika. Eli minullehan se tarkoittaa lähtölaskentaa.

Ei kai tässä sitten muuta.