Devauksen bottiuutisia ja muuta

Tässä sitä ollaan koulussa/ koulutuksessa oltu jo useampi päivä. Pohjaajatuksena olisi suorittaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon eli entisen datanomiopintojen ohjelmointiosaa. Ja jos jaksaa ilmeisesti vaikka insinörtiksi asti. No, jos joku on aiempia devaus-posteja lukenut niin aika kauan olen tälläisestä haaveillut ja haahuillut asian ympärillä.

No joo. Ainakin "setuppi" pitäisi olla kunnossa eli näyttöpinta-alaa löytyy ja viäntöä ja koneitakin useampi ja käyttöjärjestelmiä tarpeeksi. Ja vuosien varrella sitä on tullut ja iän myötä hyväksyttyä että sitä on aika huono elikäs kokematon.

Tässä oon nyt vääntänyt pääasiassa mun twitter-botin kanssa ja tekeehän se nyt 2/3 mitä olen ajatellut sen tekevän. Tai ehkä 2/4. Löysin koodin ja eka osa siitä menikin ihan kivuttomasti kopsaten ja pienet muutokset onnistui ja päivittäminen uudempaan versioon. Toinen olikin sitten hankalampi kun ei voinutkaan... kopioida koodia suoraan. Aika jääräpäisesti yritin. Mutta ei. Tulipa internetiäkin tutkittua ja korkattua stackoverflow ;) No, löytyi onneksi toinen koodi.

Jep. Paljon on opittavaa perusteita, kyllä. Suuret on suunnitelmat kaikenlaiseen. Pitää vielä botit laittaa Dockeriin pyörimään, niin saavat sitten siellä pyöriä ja voi kertoa että siitäkin on pientä kokemusta. Mutta nyt meen taas motivoituneena seuraamaan ammoin udemystä tilaamaani Pythonin perusteet -sarjaa.