Aloittelija, vältä tätä virhettä

Tänään tajusin, että olinkin flunssassa ja innoituksen vallassa päättänyt lahjoittaa jollekin onnelliselle myyjälle kasan dollareita. Olin nimittäin ostanut 38.x hintaan, vaikka oikeasti oltiin 37.1 kursseissa. Oliko syy kurssiviivästysnumeroissa vai missä huolimattomuudessa, mutta harmittava etuisku. Varsinkin kun Nordnet lisää keskikurssiin vielä maksut, niin rumaltahan se sellainen peli näyttää sitten. Tänään ostin sitten vielä pienen pätkän lisää, ihan vaan kaunistaakseni tilastoja. Onneksi nuo ameriikan ostot ainakin näin heidän bileiden alkaessa oli noususuuntaan.

Tänään olikin hurja päivä kun salkku nousi sieltä -60% plussankin puolelle. Tiedä sitten, ameriikka näyttää viimisen sanan. Ja velkasaldohan hiipuu ylöspäin. Mutta Nordea päättyi minun ilokseni plussan puolelle, että hyvä että tuli napsittua sitä välillä lisää. Huomenna tietenkin uusi päivä, mutta nautitaan tästä.

Huomenna ajattelin flunssan olevan siinä pisteessä että menen töihin. Ei ehkä paras tai lujin idea, mutta toivotaan että edes kohtuullinen. Tosin rankka päivä saattaa tappaa… tai vahvistaa. Onneksi perjantai on vapaa ja palkkapäivä ja viikonloppuna sitten taas töissä.

Eli mitä on tapahtunut hän mennessä: No panokset on koventuneet, riski kasvanut ja mieli toisaalta rauhoittunut. Iskee katastrofi sitten kivemmin takaapäin.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Lisäys: No, tätä kirjoittaessa se oli mennyt jo miinuksen puolelle. Okei, vähän liikaa seurailen salkkuni tapahtumia, kyllä myönnän, taidan olla addiktoitunut.