10 000 ja Liquidate last

Toukokuussa täyttyi raja, että puolibruttona pitäisi tulla osinkoja 10 000 euroa vuodessa. Se että tulisi 1000 euroa kuukaudessa jää myöhempien aikojen, mahdollisten parempien aikojen, nähtäväksi. Nyt tässä kuussa osinkoja tuli 699,20 euroa.

ZF tuli myös myytyä, syystä että kiva saada jotain myytyä voitolla. Myin myös puolet PSEC:istä kun siitä vielä jotain sai. Se meni ihan SA:n artikkelin rohkaisemana ja kun olin ajatellut sen poistoa muutenkin. Lisättyä tuli NCZ:ää, JQC:tä ja GLO:ta, toki kätevästi ennen kuin hinnat ehtivät laskea nykyhintoihin. Niitä on nyt näppärä määrä.

Nettovarallisuus lähti osakkeiden hinnanlaskun myötä luonnollisesti laskuun. Sen verran tein, että vaihdoin vähän S-Visan velkaa korottomaksi velaksi kun oli mahdollisuus. Vielä sitä toki on jäljellä. Tarkoitus olisi nyt mahdollisimman paljon saada työnnettyä varallisuutta salkkuun tulevia pomppukyytejä pehmentämään. Olisi tehnyt kovasti mieli heittää visan vähennys -rahakin salkkuun miinuksia kaventamaan, mutta maltoin mieleni ja menin suunnitelman mukaan.

Tuli laitettua osakkeille jo Liquidate last -merkinnät. Että kun rysäys käy, niin mistä osakkeista välittäjä alkaa kumittelemaan, jos minä en kerkeä.

Uudella pätkätyöpaikalla on mennyt ihan mukavasti. Yhden pitkän päivänkin tein tuossa perjantain ratoksi ja aamuksi takaisin. Pitäisi toki tehdä enemmänkin. Tai keikkaa. Katsotaas mitä tulevaisuus tuo. Onneksi ei ole tässä vaiheessa öitä, vaikka toki saahan niistä vähän rahaa, mutta kostaantuu niin kaikessa muussa.

Mutta kaiken kaikkiaan on aika mielenkiintoista mitä tästä loppujenlopuksi tulee. Onko nämä vain väliaikaisia ostonpaikkoja, vai lähdetäänkö enemmäkin valumaan ja pitkäaikaisesti. Toki valuminenkin käy, hidas sellainen että dividends-o-matic ehtii jauhaa ja minäkin lykätä ropoja väliin.